Haber

Yüzlerce istifa eden AK Parti’ye katıldı! En iyi isimler de var

Zafer Partisi’nin 300 üyesi istifa ederek toplu halde AK Parti’ye katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, aralarında kurucular kurulu üyeleri ve genel başkan danışmanının da bulunduğu parti üyelerine AK Parti rozetini takdim etti.
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, partisinin İstanbul İl Başkanlığı’nda düzenlenen “Milletimizin Partisi’nin AK Parti’ye Katılım Töreni”nde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin 14 Mayıs’ta hayati bir seçime gireceğini, bu seçimin hangi istikamette seçim olduğunu söyledi. Türkiye gidecek.

Selçuklu ve Osmanlı’nın torunu olan milletin tam bağımsızlık istikametinde yürüme kabiliyetine ve gücüne sahip olduğunu belirten Kurtulmuş, Türkiye’nin bu istikamette ilerleyeceğine inandığını söyledi. güçlü ve büyük Türkiye”.

Kurtulmuş, cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklamalarını eleştirdi. “Öyle bir noktadayız ki bu, Türkiye’nin bu büyük projelerine duydukları haset, haset, kin ve fesadın çok ötesinde, gayri milli bir duygudur. Onun için diyoruz ki Türkiye’deki vatanseverler, bu vatanı sevenler. , Cumhuriyetin temel değerlerine saygı duyanlar, Milletin özünde olanlara gerçekten saygı duyanlar, bir arada olmalı, güçlü olmalı ve bu süreçte olağanüstü adımlar atmalıdır..” söz konusu.

Türkiye’de son 21 yılda verilen hizmetleri “milletin hayallerini gerçekleştirmek” olarak değerlendiren Kurtulmuş, şunları kaydetti:

“Çalışma ve hizmet politikasıyla, bu çalışmalarla Türkiye alt yapısını tamamlamış ve yeni bir döneme başlamayı hak eden bir noktaya gelmiştir. Allah’ın izniyle geçen 21 yılın 73 yıllık dönemini ele alırsanız. Yıllar, hatta 14 Mayıs 1950’den başlayarak merhum Menderes’in çok partili siyasi hayatımızda geldiği nokta, Türkiye’nin güçlü ve büyük bir Türkiye olması için gerekli alt yapıyı tamamlamak olmuştur. ‘Bu eksik, bu eksik’ diyebileceğimiz alt yapı. Büyük hedefler koymak gerekiyor. Bu büyük hedefler, ‘başlığı altında topladığımız daha ileri, daha güçlü ve daha müreffeh bir Türkiye ülküsüdür. Türkiye’nin Yüzyılı’.”

YENİ DÖNEM İÇİN MÜCADELE VERİYORUZ

Siyasette en kötü şeyin vizyonsuzluk olduğunu ifade eden Kurtulmuş, “Vizyon olmamaktan daha kötüsü hedef, ideal, fikir, ülkü olmamaktır. İşte bizim en büyük özelliğimiz, ‘hedef koyabilirsek’ Yüzyıl Türkiye’de bugüne kadar yapılanları ulaşılmış hedefler olarak görüyoruz ve bunun da ötesinde Türkiye’nin yeni bir döneme kapılarını açması için var gücümüzle çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.

Milletin Sünniliği ve Aleviliği bir ayrımcılık aracı olarak kabul etmeyeceğini belirten Kurtulmuş, Aleviliğin de Sünniliğin de ülkenin zenginliği olduğunu söyledi. “Bu anlamda Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum; bizim Alevilik, Sünnilik diye bir dinimiz yok, bizim İslam diye bir dinimiz var ve bu insanların yüzde 99’u Müslüman bir millet.” söz konusu.

Kurtulmuş, bu ülkenin 85 milyon vatandaşının hangi etnik kökenden olursa olsun kardeş olduğunun ve aynı kaderi paylaştığının altını çizdi.

Türkiye’nin kendi eksenini güçlendirdiğini vurgulayan Kurtulmuş, Türkiye’nin teröre karşı mücadelesini son terörist kalana kadar değil, terör örgütlerinin arkasındaki tüm üsler temizlenene kadar sürdüreceğini, güvenli ve sağlıklı bir ülke haline geleceğini söyledi.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Zafer Partisi eski Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Melda Topyay, eski Genel Yönetim Kurulu üyeleri Oğuzhan Yılmaz ve Mutlu Er de birer konuşma yaptı. Parti üyelerine rozetleri verildi.

haberdamal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu