Yaşam

Yaşlandıkça Güzelleşen Başarılı Oyuncu Gökçe Bahadır’ın Unutulmaz Dizi ve Filmleri

Doğallığı ve muhteşem oyunculuğuyla herkesi etkilemeyi başaran Gökçe Bahadır, rol aldığı birçok dizi ve filmle başarısını hepimize kanıtladı. Yaşı ilerledikçe daha sevimli ve net bir hal alan oyuncu, hiç göstermese de 42 yaşına giriyor. Güzel oyuncuya başarılı ve sıra dışı bir yaş diliyoruz. Gökçe Bahadır’ın başrol oynadığı en uygun dizi ve filmleri sizler için derledik. Sorunsuz bir yolculuk dilerim!?

Kaynak: Sinemalarla ilgili bilgiler IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

15. Aşk Uykusu, 2017

IMDb: 4.2

Özet Kadın, bozulan evliliğini toparlayıp kocasını yeniden kazanmaya çalışırken aynı zamanda yaşadığı ruhsal yıkımdan da kurtulmaya çalışır. Aşk için neleri riske atılabileceğini çarpıcı bir dille anlatan Aşk Uykusu, kocasına tutkuyla bağlı olan ve ilişkisini kurtarmak için her şeyi riske atan Yonca’nın tutkulu ve gerçek hikayesidir.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy, Hande Subaşı

Müdür: Nisan Akman

14. Hırçın Kadifenin Evcilleştirilmesi, 2009

IMDb: 4.4

Özet : Hoş ama problemli bir köy kızı olan Kadife, nehir kenarında baygın bir genç bulur. Genç adam kendine geldiğinde hafızasını kaybettiği anlaşılır.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Alpay Kemal Atalan, Mahmut Gökgöz

Müdür: Başak Soysal

13. Kendi Yolumda, 2022

IMDb: 5.8

Özet: Film, bir tamirhanede aydınlanma yaşayan ve sonunda bir tamircinin çırağı olan bir adamın hikayesini anlatıyor.

Oyuncular: Suzan Aksoy, Ferit Aktuğ, Çağatay Aras

Müdür: Ömer Faruk Sorak

12. Yaprak Dökümü, 2006-2010

IMDb: 5.8

Özet Hayatını beş çocuğuna yeterli fikir ve temiz bir isim vermeye adayan Ali İstek Tekin, yaşadığı bir olayda haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla, İstanbul’da mimarlık bölümüne girince aile, İstanbul’a kendilerine ait eski bir konağa taşındı. Çocukların okul masrafları aileyi zora sokunca Ali İstek Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde ilkelerinden taviz vermesi istenince tekrar istifa eder. Ali İstek Bey’in yükü, askerden dönen oğlu Şevket’in iyi bir maaşla bir bankada çalışmaya başlamasıyla hafifler. Ancak Şevket, halihazırda evli olan meslektaşı Ferhunde’ye aşık olur. Ferhunde hemen boşanıp Şevket’le evlenir evlenmez kontrolü ele alır ve evin tüm düzenini değiştirir. Oğuz Ayhan’ın aileye gizlice girmesiyle işler yavaş yavaş kötüleşir. Ali İstek Bey tüm olup bitenlere direnmeye çalışsa da hayatının geri kalanında izlemeye mahkum olduğu ‘Yaprak Dökülmesi’ artık başlamıştır.

Oyuncular: Halil Ergün, İnanç Hokna, Bennu Yıldırımlar

11. Ömer, 2023-

IMDb: 5.9

Özet : Ömer Ademoğlu, babası Reşat’ın imamlık yaptığı camide müezzinlik yapıyor. Yakın zamanda annesini kaybeden Ömer, bu kaybın acısını yüreğinde taşıyarak babası Reşat ve babaannesi Nezahat ile birlikte hayatını sürdürmeye devam ediyor. Üç kardeşin en küçüğüdür. Anne tarafı olarak tanıdığı ablası Nisa’nın, babası ve kardeşi Tahir’in istemediği bir evlilik yaparak aileden ayrılması Ömer’in ruhunu derinden yaraladı.

Oyuncular: Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay

10. Adı Efsane, 2017

IMDb: 6.4

Özet Kariyerinin zirvesindeyken geçirdiği ağır kazada yaralanan efsane basketbolcu Tarık Aksoy, basketbolu bırakmak zorunda kaldı. Daha sonra Tarık sahip olduğu her şeyi birer birer kaybetmiş ve sonunda çocuklarının velayetini kaybetmiştir. Tam da hayata olan güvenini kaybetmişken, kızlarını kazanmanın yolu son şansı olabilir.

Oyuncular: Cem Yiğit Üzümoğlu, Bülent Düzgünoğlu, Baran Bölükbaşı

9. Yaşam Bilimleri, 2003-2006

IMDb: 6,5

ÖzetAnne ve babasını trafik kazasında kaybeden idealist tarih öğretmeni Afet Güçverir’in, İstanbul Rıdvan Kanat Lisesi’ne atanan küçük kardeşi Kerem ile Anadolu’yu dolaştıktan sonra hayatında unutulmaz bir hikaye başlıyor.

Oyuncular: Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Kerem Kupacı

8. Evlilik Hakkında Her Şey, 2021-2022

IMDb: 7.1

Özet : Cevher ailesine mensup birbirinden oldukça farklı dört kadının ortak geçmişlerine verdikleri tepkiler ve farklılıklar ele alınıyor. Bir evliliğin tüm adımlarını bu dört kadın kahraman üzerinden izleyeceğiz dizide; Çolpan boşanmış, Azra uzun yıllardır evli, Güneş evlilik arifesinde, Sanem ise evlilik kavramını tamamen reddediyor.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Tülin Ece

7. Gönül’ü Hatırlayın, 2015

IMDb: 7.1

Özet: İki adamın tutkulu aşkının ortasında sürüklenmeye başlayan, peşini bırakmayan geçmişi yüzünden kendini çıkar çatışmalarının ve eski düşmanlıkların ortasında bulan Gönül’ün hikayesi.

Oyuncular: Onur Saylak, Engin Öztürk, Tuğrul Tülek

6. Yönetici Ortamım, 2020-2021

IMDb: 7.2

Özet : Dicle, sinemacı olma hayaliyle İstanbul’a geldiğinde kendini bir menajerlik ajansında bulur. Burada sadece yıldızlara, ego savaşlarına, hırslara, şöhrete, paraya, umutlara ve hayal kırıklıklarına yer var. Dicle mercek altına alınan bu inanılmaz derecede parlak dünyada yolunu kaybetmeden var olma mücadelesi verirken, kopan aile bağları yeniden kanamaya başlar. Daha doğmadan onları terk eden babası artık sahanın en büyük köpekbalıklarından biridir ve aynı ajansta çalışmaktadır. Ve sinemanın büyülü ışıkları Dicle’nin ilk aşkını aydınlatmaya başlar.

Oyuncular: Barış Falay, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu

5. Küçük Cinayetler, 2017-2018

IMDb: 7.3

Özet : Bağlantıları lisedeki acımasız bir şakaya kadar uzanan ve yolları 20 yıl sonra yeniden kesişen dört kadının güç mücadelesinde eski kinler ve hırslar ortaya çıkarken, aralarında cinayete kadar varan müthiş bir hesaplaşma başlar. Cinayet Masası Başkomiseri Kemal ve yardımcısı Derya, Merve Aksak, Oya Toksöz, Dilek Kaymaz ve Pelin Kaner’in karıştığı bu olayı çözmeye çalışır ancak bu dört hanımın karmaşık dünyasını çözmek düşündüklerinden daha zor olacaktır.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Mert Fırat

4. Kayıp Şehir, 2012-2013

IMDb: 7.4

Özet : Hikayenin odak noktası Anadolu’nun Tarlabaşı ilçesinden İstanbul’a yeni taşınan Trabzonlu Toptaş ailesinin yeni yaşadıkları yerde yaşadıkları maceralardır. Toptaşlar birbirine sıkı sıkıya bağlı ve güçlü, tipik bir Karadeniz ailesidir. Ailenin İstanbul’a taşınmasının ardından ilk kayıp Meryem’in eşini, çocukların ise babalarını kaybetmesidir. Meryem, kayınpederi ve çocuklarıyla birlikte dul kalır ve ailenin birbiri ardına yaşadığı beklenmedik olaylar, Toptaş ailesini yavaş yavaş zorunlu göçe sürükler. Aile, yeni bir hayat umuduyla aceleyle İstanbul’a gelir ve bu şehrin getireceği zorluklara dayanmaya çalışır. İstanbul’a geldiklerinde seks işçisi Aysel ve trans arkadaşı His ile komşu olurlar.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Nik XhelilajI, İker Kaleli

3. Aramızda Kalsın, 2013-2015

IMDb: 7.6

Özet : Hayatı boyunca memleketinden hiç ayrılmamış, başka bir yere gitmemiş, iki çocuk annesi otuz yaşındaki Yadigar’ın hayatı, çıktığı bir yolculukla bir peri masalına dönüşür. Yadigar ilk kez gerçek aileyi ve sevgiyi tatmaya başlar.

Oyuncular: Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Binnur Kaya

2. Kulüp, 2021-2023

IMDb: 7.8

Özet: 1950’li yılların kozmopolit İstanbul’unda bir anne, sıkıntılı geçmişi nedeniyle yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağ kurmak için bir gece kulübünde çalışmaya başlar.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek

Yaratıcı: Zeynep Günay Tan

1. Dedemin İnsanları, 2011

IMDb: 8.0

Özet : Ozan, üç kuşaktır birlikte yaşayan bir ailenin oğludur. Küçük bir Ege kasabasında yaşıyor. Ozan’ın hayattaki kahramanı dedesi Mehmet’tir. 80’li yıllar öncesinde Türkiye’de toplumsal gerilimin yüksek olduğu dönemlerdi bunlar. Ozan’ın yaşadığı kasabada yöre halkı göçmenlere utançla bakıyor. Arkadaşları Ozan’la “kafir” diye dalga geçiyor. Ailesi ve arkadaşlarının ortasında kalan küçük Ozan’ın içinde öfke birikiyor. Bu zorlukların aşılmasında dedesi onun en büyük yardımcısı olacaktır.

Oyuncular: Çetin Tekindor, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır

Müdür: Çağan Irmak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu