Yaşam

Müjdeler Müjdesi! Gümbür Gümbür Gelmeye Hazırlanıyor: Merve Dizdar Hangi Diziyle Anlaştı?

Masumlar Apartmanı’nda canlandırdığı Gülben karakteri ile hepimizin gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Merve Dizdar, yeni bir iş için üretim şirketiyle el sıkışmış! Dizinin final yapmasının akabinde rastgele bir projede yer almayan Dizdar, kıymetlendirme kademesindeydi. Nihayet kararını vermiş. Gelin bakalım Merve Dizdar hangi dizide yer alacakmış! ?

Kaynak: https://www.birsenaltuntas.com/dizi/m…

Masumlar Apartmanı’nın içimizi burkan karakterlerinden bir tanesi, Merve Dizdar’ın hayat verdiği Gülben’di. Ünlü oyuncu bu rolle herkesin adeta kalbine işledi!

Masumlar Apartmanı’nın final yapmasının akabinde ünlü oyuncuyu Alice Müzikali dışında rastgele bir dizi projesinde görmedik. Lakin pek çok teklif aldığından haberdardık elbette.

Başarıları takdire şayan olan genç oyuncumuz “Kar ve Ayı” sineması ile Altın Portakal almıştı. Yeni dizisi sabırsızlıkla beklenen Dizdar’ın, Adana’da çekilen Margarsus dizisine katıldığını da duymuştuk.

Fakat müjdemizi isteriz ki Merve Dizdar OGM Pictures ile el sıkışmış! Hem de Selahattin Paşalı’nın başrolünde yer alacağı “Ömer” dizisi için.

Yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstleneceği ve Gülizar Irmak’ın kaleme alacağı Ömer dizisinde, Dizdar’ın rolü “Emine” olacak.

Dizdar, Selahattin Paşalı’nın canlandıracağı Ömer karakterinin ablası rolünü oynayacak. Babası Reşat’ı dinlemeyip Hakan’a kaçan Emine, 5 çocuğu ile sıkıntı günler geçirecektir.

Bakalım nasıl olacak? Sabırsızlıkla bekliyoruz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu