Yaşam

Müge Anlı’nın Canlı Yayında Rahmi Özkan’ın “2 Tatlı Söze Karşısın” Şiirini Okuyuşuna İzleyenlerin Tepkisi

ATV ekranlarının en sevilen gündüz kuşak programlarından Müge Anlı ve Tatlı Sert’in bugünkü bölümünde dikkat çekici anlar yaşandı. Rahmi Özkan’ın Ahmet Yen ve kızı Esra Hanım’ın yaşadıklarına ilişkin yorumu stüdyoda alkışlara neden oldu. Müge Anlı bu olay karşısında seyircisini tatlı bir dille kınadı.

ATV’nin en sevilen gündüz programlarından Müge Anlı ve Tatlı Sert hafta içi her gün sabah 10:00’da ekranlara geliyor.

Ekranlara çıkıp Anlı’dan yardım isteyen vatandaşların başına gelenler olurken, eğlenceli anlara tanıklık etmeye devam ediyoruz.

Biliyorsunuz programın sevilen isimlerinden biri de Rahmi Özkan. Programın avukatı Müge Anlı ile aynı üne sahiptir.

Ekranların sevilen yüzüdür. 84 yaşındaki Rahmi Özkan, programın hem neşe kaynağı hem de Müge Anlı’nın en yakın arkadaşı. Seyircinin görmediği zaman aradığı bir isim. Hatta Müge Anlı bir süredir sosyal medyadan kendisine gönderilen mesajlar nedeniyle canlı yayında isyan noktasına gelmişti.

Evdeki tadilata kızan ve bir daha geri dönmeyen babası Ahmet Yenin’i bulmak için programa başvuran Esra Hanım, Müge Anlı’nın bugün yayınlanan bölümünde olumlu yanıt aldı.

7 gündür babası Ahmet Yen’i arayan Esra Hanım’ın telefonlarına nihayet cevap verildi. Evdeki tadilat nedeniyle eşi ve kızına kızan ve ardından evden ayrılan Ahmet Yen’e bir süre ulaşılamadı. Canlı yayınları gören Yen, sonunda dayanamadı ve konuta döneceğini duyurdu.

Bu durum üzerine Rahmi Özkan evliliklerden bahsetmeye başladı. Özkan’ın bu yorumuna karşılık Müge Anlı, “Yapan elbette yaptığıyla kalır” diye imada bulundu.

“Muhtemelen o gün bu olaylar hakkında bir tartışma vardı. Gerekli karar verildi ve gerekirse birbirlerinden özür dilediler. ‘Peki, sen bunu 10 yıl önce yaptın, bunu bana 20 yıl önce söyledin’ gibi sözler hayatın olağan akışına uygun değil.

Anlı’nın açıklamasının ardından Rahmi Özkan, ‘Hayır. Her şey hesaplanmışsa aynı olayı 3-5 defa tekrar düşünmek hayatın akışına uygun değil bence.’ söz konusu.

Araştırmacı gazeteci Anlı konuyla ilgili, “Bir kadın kan kusuyor ve ‘Kızılcık şerbeti içtim’ diyor. Rahmi Bey’e telefonu kapattı.

Özkan, ‘Kadınları başımızın üstünde taşıyacağız. Ancak bir evde, yuvada, karı-koca arasında birlik, huzur ve keyifli bir hayat devam edecekse daha önce yapılmış bir iş yüzünden 20, 30 yıl geriye gitmenin ve o doyumu yeniden gölgelemenin anlamı yok. .’ sözlerini tekrarladı.

Sohbeti stüdyodaki izleyicilere aktaran Anlı, “Unuttuk mu hanımlar?” Sorusuna ‘hayır’ cevabı verince kahkahayı patlattı.

‘Yapma, korkunç bir şey, onu da hatırlamayalım. Hatırlatmayalım. Yüreğimizde o yükü yıllarca taşımayalım.’ Kadınları savunmaya devam etti.

Rahmi Bey açıklamalarına şöyle devam etti; “Erkeklerin kadınlarına karşı bir öfkeleri olsa bile bir anda o öfkelerini unutup silmeli ve hayatın güzellikleri içinde eşlerine hitap etmeli. ‘Manası güzel, ruhu güzel’ diyebilmeli. sen bende güzelsin canım sen tende güzel bende değil.”

Bu açıklamanın ardından stüdyo seyircilerden alkışlarla doldu. Müge Anlı bu duruma dayanamadı.

Müge Anlı, seyircilerine sitem ederek, “Kanmayın! Bakın bu böyle. Yine 2 tatlı söze kandınız. Hiçliğin ortasındasınız. Yeter ki her zamanki hanımlar gelsin.” böyleyse erkekler de yapar.” söz konusu.

“Güzelsin”, “ilk aşkımsın”, “Hiçbir şey hatırlamıyorum”, “Zaten o kadına niye gittim ki”, “Böyle bir yere gittiğimi hatırlamıyorum” gibi şeyler söylüyorlar. kadın”.

Anlı, “Bundan sonra yapacak bir şey yok. Belgesel çekeceğim. Sana söylüyorum, inanmazsın en çok alkışlarsın” dedi. tamamlandı.

saricam-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu