Haber

Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan’ın 27 yıllık evliliği sona yaklaşıyor… Şok eden ayrılık kararı!

Aşıklarının gıpta ile baktığı çiftlerden Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan’ın evliliklerinde kriz yaşadığı ve boşanacakları dedikoduları bir süredir gündemde. 27 yıllık evliliklerini sona erdirme noktasına getiren Aslantuğ ve Onan çiftinin evlerini ayırıp boşanacakları dedikoduları devam ederken, Arzum Onan sessizliğini bozarak bitirme kararına onay verdi.

ARZUM ONAN VE MEHMET ASLANTUĞ’DAN BOŞANMA KARARI

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında yer alan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ’un evliliklerinde kara bulutların olduğu ve boşanma kararı aldıkları iddia edildi. Daha önce yaptığı açıklamayla evliliklerinde sorun yaşadıklarını doğrulayan Onan, bugün yeni bir paylaşım yaparak hayranlarına kötü haberi verdi.

“Zamanında gelinen aşamada boşanma talebinde bulunan Mehmet oldu. Davayı benim açmamın daha doğru bir yaklaşım olacağına karar verdik” dedi.

27 yıl önce evli olduğu eşi Mehmet Aslantuğ’tan bir süredir boşanacağı konuşulan Arzum Onan, boşanma iddiasını doğrulayarak, duruşmanın 29 Mayıs’ta Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görüleceğini duyurdu.

PSİKOLOJİK ŞİDDET İDDİALARI REDDİ

Mehmet Aslantuğ’dan psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle boşandığı iddia edilen Arzum Onan, hakkında ortaya atılan asılsız tezleri reddetti. “Yaklaşık 30 yıldır sevdiğim adam; ‘psikolojik şiddet, her zaman yanımda olan ve bana destek olan kişilik, bu tür iftiraların malzemesi olmayı asla hak etmez’

divrigiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu