Haber

İstanbul’da Otomobil, Gösterge Paneli ve Plaka Hırsızlığı Yapan 3 Kişi Yakalandı

İSTANBUL’da otomobil, gösterge ve plaka çalarken 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin toplam 174 sabıka kaydının olduğu öğrenildi.

İstanbul’da park halindeki araçlardan “hayalet ekran” olarak bilinen elektronik malzemeleri çalan şüphelilere operasyon düzenlendi. Birçok ilçede hırsızlık yaptıkları öğrenilen şüphelilerin bazı durumlarda güvenlik kameralarına yakalandığı belirlendi. Şüphelilerin park halindeki araçlara başka bir araçla yaklaşarak birkaç dakika içinde hırsızlığı tamamlayıp ardından hızla kaçtıkları görüldü.

Hırsızlık Büro ekipleri yaptıkları çalışmada şüphelileri tespit etti. Önceki gün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda, şüpheliler Çetin D. (25), Seyit Ö. (31) ve Özden B. (41) gözaltına alındı. Şüpheliler arasında 112 yıllık tecrübesi bulunan Çetin D., Seyit Ö. 21 yıllık tecrübeye sahip,

ve Özden B.’nin 41 adet kabahat kaydının olduğu belirlendi. Polisin yaptığı inceleme sonucunda 4 otomobil hırsızlığı, 32 otomobil hırsızlığı ve 3 plaka hırsızlığının faili olduğu belirlenen şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüpheliler Çetin D. ve Seyit Ö. Tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Özden B. isimli şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu