Yaşam

Hudutsuz Sevda YENİ BÖLÜM (6. BÖLÜM) ne zaman ve fragmanı yayınlandı mı? Hudutsuz Sevda’nın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı?

Sınırsız Aşk Her perşembe FOX TV’de izleyiciyle buluşuyor. Hudutsuz Sevda 6. Bölüm 1. Fragmanı yayınlandı! Peki Hudutsuz Sevda 6.Bölüm yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fragman yayınlandı mı? Sınırsız Sevda’nın yeni bölümü ne zaman başlıyor? Bu gece var mı? Detaylar burada…

HUDUTUZ SEVDA YENİ BÖLÜM (6. BÖLÜM) FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANDI?

Sevilen dizi Hudutsuz Sevda her perşembe FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Yeni bölümü merakla beklenen dizinin hayranları fragmanını arıyor. Hudutsuz Sevda yeni bölümü her Çarşamba saat 20.00’de FOX TV’de yayınlanacak. Dizinin YouTube kanalında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanını izlemek için Youtube Hudutsuz Sevda Kanalını ziyaret edebilirsiniz.

SINIRSIZ SEVDA’NIN YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN BAŞLAYACAK? BU AKŞAM ULAŞILABİLİR Mİ?

FOX TV’nin sevilen dizisi “Hudutsuz Sevda” her perşembe akşamı izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Merakla beklenen bu yeni bölümün hayranları saat kaçta başlayacağına dair sorularla dolu. “Hudutsuz Sevda” her Çarşamba saat 20.00’de FOX TV’de izleyicileriyle buluşacak. Dizi hayranları için kaçırılmayacak bir bölüm olacağı kesin.

LİMİTSİZ SEVDA’NIN OYUNCULARI KİMLER?

Miray Daner, Deniz Can Aktaş, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta, Hülya Şen, Burak Sevinç, Özgür Emre Yıldırım, Emre Bulut, Haydar Şişman.

SINIRSIZ AŞK NEDİR?

Halil İbrahim, Tarık Leto’ya yerlerini söyleyen Üsteğmen Oğuz’dan öğrenir. Levent’in tüm zulmüne rağmen babası onu evlenmeye zorlarken Zeynep, kardeşinden yardım ister. Fikret hiçbir şey yapamayınca Zeynep, Halil İbrahim’den evleneceği gün kendisini kaçırmasını ister. Bunun karşılığında Halil, İbrahim’in intikamını almak için babasının katili Cevat’ı getirecek. Halil İbrahim intikamını alıp Zeynep’i kurtarabilecek mi? Küçük bir çocukken babasını kan davası nedeniyle kaybeden ve İstanbul’a sürülen Halil İbrahim (Deniz Can Aktaş), 20 yıl sonra güzel, güçlü bir genç olarak Karadeniz’deki memleketine geri döner. Burada sevdiği kız Yasemin (Biran Damla Yılmaz) ile evlenecek ve yeni hayatını kuracaktır. Ancak yaşananlar buna izin vermiyor. İntikam yolculuğuna çıkan Halil İbrahim’in hayatı, Leto’lardan Zeynep’in (Miray Daner) ortaya çıkmasıyla tamamen değişecektir.

Alakalı haberler

haber-gemlik.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu