Haber

Fahrettin Koca, 2 gün önce sosyal medya hesabından paylaştığı video için özür diledi: “Videodaki iletişim sorununu fark edecek kadar ilgi gösteremedim”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde yaptığı çalışmalara ilişkin 2 gün önce sosyal medya hesabından paylaştığı görüntü için özür diledi. Söz konusu görüntüyü kaldırdığını anlatan Koca, “1 dakika 53 saniye özür dilerim. 2 gün önce sosyal medyamızda yayınlanan bir videodaki iletişim sorunu dikkatimi çekememiş. ortak duygularımızın dilinden uzak.”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, iki gün önce sosyal medya hesabından sarsıntı bölgesinde yaptığı çalışmadan bir görüntü paylaştı. Koca, yansımalar üzerine özür diledi ve görüntüyü kaldırdığını duyurdu. Koca, sosyal medya hesabından bahisle ilgili şu açıklamayı yaptı:

“1 dakika 53 saniye özür dilerim. 2 gün önce sosyal medyamızda paylaştığımız bir videodaki iletişim problemini farkedip dikkat edemedim. Görüntüler ortak duygularımızın dilinden uzaktı. Videoyu çektim. yayından kaldırıldı. Tüm dikkatimiz afet bölgesindeki görevlerimizde. İyi eğlenceler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu