Haber

F.Bahçe, 6 eksik oyuncusuyla Ludogorets’e karşı mücadele edecek

F.Bahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 4. hafta maçında yarın Bulgaristan’ın Ludogorets takımıyla deplasmanda karşılaşacak.

Ludogorets Arena’da oynanacak karşılaşma TSİ 23.00’te başlayacak.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Avrupa arenasında çıktığı 9 karşılaşmanın tamamını kazanan sarı-lacivertli ekip, rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor.

Grubunda 9 puanla lider durumda bulunan Fenerbahçe, yarınki maçtan puan veya puan alması halinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Sarı-lacivertliler, ilk maçında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı 3-1, ikinci karşılaşmasında Spartak Trnava’yı deplasmanda 2-1, son olarak da evinde konuk ettiği Ludogorets’i 3-1 mağlup etti.

F.Bahçe’de 6 eksik

F.Bahçe, Ludogorets karşısında 6 oyuncudan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Fred Rodrigues, Joshua King, Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş yarınki maçta forma giyemeyecek.

Cengiz Ünder geri dönüyor

F.Bahçe’nin milli futbolcusu Cengiz Ünder, Ludogorets karşısında takımda yer alacak.

Ligde Antalyaspor karşılaşmasının başında yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre grup dışında kalan 26 yaşındaki oyuncu, Hatayspor’un son anlarında forma giyerek sahaya döndü. ve Ludogorets maçları.

Söz konusu maçların ardından yaşadığı ağrı nedeniyle ligde oynanan Pendikspor ve Trabzonspor maçlarında kadroya dahil edilmeyen Cengiz Ünder, teknik direktör İsmail Kartal’ın tercihi halinde Bulgaristan ile oynanacak deplasman maçında kadroda yer alacak.

Yusuf Akçiçek’e uğur geldi

F.Bahçe’nin 19 yaş altı takımında defans pozisyonunda görev yapan Yusuf Akçiçek, A Grubu’nda Ludogorets karşısında forma giyme şansı buldu.

Sarı-lacivertli takımdan Luan Peres, uzun süredir yaşadığı sakatlık nedeniyle hem ligde hem de Avrupa takımında yer almazken, sezona Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Serdar Aziz ve Samet Akaydın’ın stoper rotasyonuyla başladı. .

Söz konusu savunma oyuncularından Samet Akaydın UEFA kadrosunda yer almazken, Serdar Aziz, Rodrigo Becao ve Alekander Djiku sakatlıkları bulunuyor. Bu oyuncuların yokluğunda o bölgenin alternatifi olarak değerlendirilen oyunculardan biri olan Mert Müldür, UEFA kadrosuna dahil edilmedi.

Teknik direktör İsmail Kartal, eksikler nedeniyle bu göreve 17 yaşındaki Yusuf ve sol bek Jayden Oosterwolde’nin yanı sıra orta saha oyuncuları İsmail Yüksek ve Miguel Crespo’yu da atayabilir.

UEFA kadrosu

Fenerbahce’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi kadrosu şu şekilde:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Furkan Onur Akyüz, Serdar Aziz, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Fred, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Joshua King, Cengiz Ünder, Dusan Tadic, Umut Nayir, Michy Batshuayi, Edin Dzeko.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu