Yaşam

Esra Dermancioğlu’ndan nafaka açıklaması

Esra Dermancıoğlu, Cem Yılmaz ve eski eşi Ahu Yağtu arasında da yaşanan ‘nafaka’ meselesiyle ilgili soruları yanıtladı. Esra Dermancioğlu’ndan nafaka açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

“Lensler için poz verdi”

Esra Dermancioğlu, Arnavutköy’de görüntülendi. Arkadaşlarıyla oturup sohbet eden Dermancioğlu, çıkışta kameralara poz verdi.

Esra Dermancioğlu’ndan nafaka açıklaması

Gazetecilere teşekkür eden oyuncu, Cem Yılmaz ile eski eşi Ahu Yağtu arasındaki ‘nafaka’ meselesiyle ilgili soruları yanıtlayarak, “Arkadaşlar ben 12 yıl oldu boşandım. Böyle bir talepte bulunmadım. Herkesin kendi kararı.”

Esra Dermancıoğlu daha sonra “Türkçe bilmiyorum” diyerek İngilizce şaka yaptı. Akabinde ünlü isim başka bir yere girdi.

aldatıldı

Ünlü oyuncu daha önce de aldatıldığını itiraf etmişti. Dermancioğlu, “Seyahat edeceğiz. O gece misafirlerimiz gitti berjerde oturuyoruz. ‘Beni aldatıyor musun?’ Dedim. “Evet,” dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Kızımın babası çok tatlı bir adamdır. Ama sıkıldı…” dedi.

“Bir Erkeğin Aldatması Sorun Değildir”

Bir kadınla bir erkeğin sonsuza kadar birlikte kalmak istemeyebileceğini belirten oyuncu, “Erkek başkasını istiyor, kadın başkasını istiyor… Türkiye’de aldatma konusunun bu kadar gündeme gelmesi ve gündemleşmesi beni üzüyor. bir dramaya dönüştü. Çok sıkışmış bir şey… Bununla ilgili bir iletişim yok.” kelimeleri kullandı.

Dermancioğlu, “Bir erkeğin beni aldatması benim için asla sorun değil. Bir erkeğin veya bir kadının birbirini aldatması konusuna asla adalet getirmem. “Bu başka bir sebep, istememek başka bir şey” sözleri uzun süre gündemde kaldı.

Ünlü oyuncu ayrıca, “Bir erkek karısına gidip ‘Ben başka kadınlara ilgi duyuyorum’ diyemez. Ve bunu söyleyemediği için de yalana, aldatmaya ve arkadan bıçaklamaya başvuruyor.” dedi.

Esra Dermancioğlu Tükenmişlik Sendromu Yaşıyor

Esra Dermancıoğlu, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Fotoğrafını yayınlayan 53 yaşındaki oyuncu, “Tükenmişlik sendromum var” dedi. Ünlü isim, “Psikiyatrlardan yardım istiyorum, fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz” sözleriyle de takipçilerine seslendi.

Esra Dermancioğlu’ndan Yorgunluk Açıklaması

53 yaşındaki Esra Dermancıoğlu, önceki gün Etiler’de bir mekandan çıkarken lenslere takıldı. Dermancioğlu, sohbet etmek için basın mensuplarının talebi üzerine; “Çocuklar, çalışıyorum, çalışıyorum ve çalışıyorum” diye güldü.

‘Tükenmişlik sendromu’ paylaşımıyla ilgili konuşan oyuncu, “Öncelikle sosyal medyadaki paylaşımlarım hakkında fikir hırsızlığına hayır diyorum. Paylaşımlarıma gelince tabii ki tükeniyoruz arkadaşlar insanız. . Siz de bitmiyor musunuz? Fotoğrafın altına ‘Annemizin Dünü’ şarkısını koydum” dedi ve güldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu