Haber

Dilan Polat’ın Yardımcısı Şule, “İyi Günde de Kötü Günde de Buradayım” Diyerek Çocukları Korudu

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu Polat ailesinin neredeyse tamamının tutuklanmasının ardından, bir süredir nerede olduğu merak edilen ve kara kutu olarak değerlendirilen yardımcıları Şule’den yeni paylaşımlar geldi. Şule çocukları işaret ederek ‘Ben buradayım’ dedi.

Hakkında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddiasıyla soruşturma başlatılan ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, 1 Kasım’da gözaltına alındıktan sonra dün gece çıkarılan yakalama kararıyla birlikte cezaevine gönderildi.

Adliyeye sevk edilen 18 şüpheliden aralarında Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat’ın da bulunduğu 12’si tutuklandı. 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Belki karşınıza çıkmıştır, geçtiğimiz günlerde gözaltına alınanlar arasında Dilan Polat’ın değerli yardımcısı Şule’nin de olduğu iddia edilmişti. Ancak paylaşılan gözaltı ve tutuklama listesinde Şule’nin adı yer almadı.

Çift hakkında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı iddialarının ilk kez ortalıkta dolaşmaya başladığı dönemde Dilan Polat, Şule’nin evleneceği için evden ayrılacağını açıklamıştı ve bu ani ayrılık dikkatleri çekmişti.

Dilan Polat, Şule’nin evlendiğinde yaşayacağı evi milyonlarla paylaşınca, sosyal medya kullanıcıları gelişmeleri dikkate alarak ayağa kalktı ve “Şule böyle bir evde nasıl yaşayabilir?” Diyerek durumu sorguladı.

Bir süre önce evden ayrılan ve Polatların gözaltına alınmasının ardından merak konusu haline gelen kara kutu Şule, geçtiğimiz günlerde TikTok hesabından yaptığı paylaşımlarla sessizliğini bozdu.

Şule, ilk olarak Milan’la pozunu paylaşarak, “Allah’tan korkun, hayattayım ve kimseyi bırakmadım. Bunu zamana bıraktım ve Milan’la birlikteyim” dedi. söz konusu.

Şule daha sonra aynı açıklamayı videoya kaydederek, “Siz nasıl insanlarsınız?” dedi.

Çocuklarla ilgilendiğinin altını çizen Şule, “Bize bu altınlar ve paralar verildiğinde, mutlu ve huzur içinde yaşadığımızda buradaysam, en zor günlerde bile buradayım. Kendimi çocukların yanına bıraktım” dedi. .

Milan Efe’nin ardından Nilda’yla birlikte olduğunu gösteren Şule, “Enerciii” şarkısı eşliğinde Nilda’nın saçını yaparken çekilmiş bir fotoğrafını daha paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu