İş

Çin’de kurulan “Türk İşadamları Ağı” dünyaya yayılıyor

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye Çin Kültür Derneği bünyesinde yer alan Turkish Gent’s Network İstanbul girişiminin koordinatörü Metehan Özbenim, Lotus News’e yaptığı açıklamada, Şangay’da 14 yıl çalıştıktan sonra Türkiye’ye döndüğünü belirterek, soru 2020 yılında Şanghay’da kuyumculuk bölümünde hizmet veren Uğur Arzoğulları tarafından kuruldu. başlamamı hatırlatıyor.

Başlangıçta 8-10 kişi ile başlayan ve her ay düzenli olarak yürütülen bu girişimin kısa sürede 200 kişinin katıldığı değerli bir networking etkinliğine dönüştüğünü belirten Özbenim, “Etkinliğe katılacak kişiler onaylanıyor ve onaylanıyor. en az üç grup üyesinin görüşü alınarak belirlenir.”

Turkish Gent’s Network’ün temel amacının Türk iş insanları arasındaki iletişim ve iş birliği olanaklarını genişletmek olduğunu vurgulayan Özbenim, “Çin eşsiz bir ülke. Ya çok iyi bir işe sahip olmanız ya da özellikle çok iyi bir eğitim almanız gerekiyor. Şanghay’da kalmak için. Burası Amerika veya Almanya gibi kolay gidip iş bulunabilecek bir yer değil. Turkish Gent’s Network bu konudaki beklenti ve ihtiyaçlara cevap verdiği için kısa sürede büyüdü. taraf. Hatta bu toplantılar Pekin’de ve Çin’in güneyinde yapılmaya başlandı” dedi.

Koç Müzesi Halat Restaurant’ta ilk kez gerçekleştirilen Turkish Gent’s Network İstanbul toplantısına katılan Özbenim; Koç Holding, Çet Holding, Arzum Toplu Konut A.Ş. temsilcilerinin yanı sıra çeşitli branşlardan işadamları, akademisyenler, hukukçular ve STK temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 23 kişinin Çin’de bulunmuş veya Çin’le ilgili işi olduğunu söylüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu