Haber

Başkan Büyükkılıç KAYMEK İhtisas Merkezini Ziyaret Etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYMEK İhtisas Merkezi’ni kapı kapı gezerek kursiyerlerle bir araya geldi. Sınıfları tek tek gezen, öğrencilerle yakından ilgilenen, sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, öğrencilerin akıllı tahta talebine anında talimat verdi.

Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş., Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bir kuruluşu olup, eğitim ve mesleki kurslar alanında şehrin 6’ncı üniversitesi olarak faaliyet göstermektedir. (KAYMEK), uzman eğitimci kadrosu ve zengin içerikli kurslarıyla yediden yetmişe tüm vatandaşlarımıza ücretsiz olarak hizmet vermeye devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, KAYMEK tesislerini sık sık ziyaret etmeye, kursiyerlerle görüşmeye ve taleplerini bizzat dinlemeye özen gösteriyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr., KAYMEK İhtisas Merkezini ziyaret etti. Memduh Büyükkılıç kursiyer ve eğitmenlerle buluştu. Lider Büyükkılıç, sınıfları tek tek gezerek, sınavlara hazırlanan öğrencilerle yakından ilgilendi, taleplerini dinledi ve taleplerinin karşılanması için anında gerekli talimatları verdi. Başkan Büyükkılıç’a, KAYMEK İhtisas Merkezi ziyaretinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Serdar Öztürk ile Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Dairesi Başkanı Cenani Ayaydın eşlik etti. Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan öğrencilerin dersine katılan Büyükkılıç, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, “Dualarınızı bekliyoruz, destekleriniz için teşekkür ederiz. Deneme sınavlarını, kitaplarınızı çözdünüz.” dağıtıldı. Siz çalışıyorsunuz, zamanınızı iyi değerlendirin. Dijital zehirlenmelere izin vermeyin. Dijital cihazları siz kontrol edin.” “Sizi yönetmelerine izin vermeyin” dedi. Daha sonra farklı bir sınıfta derse katılan Büyükkılıç, öğrencilerle sohbet ederek şunları söyledi; “Size kamu hizmeti veriyoruz. Sizi seviyoruz. Gençlerimiz canımızdır, ciğerimizdir, onlar bize emanet. Gelin bu hizmetleri bizi seven, seçen, güvenen vatandaşlarımızın kıymetli çocuklarına sunalım” dedi. . Öğrencilerden akıllı tahta taleplerini alan Lider Büyükkılıç, hemen Bilgi İşlem Daire Başkanı Emre Yaylagül’ü arayarak talimat verdi ve 7 akıllı tahta sözü aldı. Başka bir sınıftaki öğrencilere de tavsiyelerde bulunan Büyükkılıç, “Size fırsatlar sağlıyoruz, fırsatlar veriyoruz. Ayrıca ülkemizin geleceği ve kendi geleceğiniz için fedakarlık yapmanızı da söylüyoruz. Fırsatları iyi değerlendirin” dedi. Umarım bu anlayışla hazırlanırsınız ve gereğini yaparsınız. Biz de sizi en iyi şekilde hazırlayacağız.” “Biz bunu yerinde ve vaziyette görmek istiyoruz. Eğer bizden bir talebiniz olursa devam edin deriz” dedi. Öğrenciler ayrıca Önder Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bir KAYMEK kursiyeri ise özelde bile bu imkanları bulamadıklarını kaydederek, “Yönetimimize sınav kaygısı yaşadığımızı söyledik, onlar da bize psikolog desteği sağladılar. Bunlar için kendilerine çok teşekkür ediyoruz çünkü bu dönemde Bu fırsatı tek başımıza bile bulamıyoruz. Allah kolaylık versin.”

Büyükkılıç ayrıca hizmet tutkunu olduklarını da vurguladı; “Ben sizlere hizmet etmeyi seven bir büyüğüm. İnşallah layık olacağız. Bu güçlü ekibimizle birlikte, ülkemizin huzurunu taşımak için bizi seven, güvenen ve seçen hemşerilerimize layık olmaya çalışıyoruz. Şehrimizi rahatsız etmeden geleceğe taşıyalım” dedi. Girdiği sınıftaki ders içerikleriyle ilgili öğrencilere soru soran Lider Büyükkılıç, soruya doğru cevap veren öğrenciye motivasyon saati ikram etti. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu