Haber

29 EKİM KONSERLERİ İSTANBUL: İstanbul’da 29 Ekim konserleri ne zaman ve saat kaçta gerçekleşecek? Hangi sanatçılar sahneye çıkacak?

İstanbul29 Ekim konserleri! İstanbul29 Ekim konserleri ne zaman ve saat kaçta? İstanbul Türkiye’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100’üncü yılı için hazırlıklar sürüyor. Cumhuriyet coşkusunun yaşanacağı 100. yıl kutlamalarında ünlü sanatçılar sahne alacak ve konserler verecek. İşte 100. yıl kutlamaları kapsamında 29 Ekim konser saatleri ve yerleri!

29 EKİM KONSERLERİ İSTANBUL

İstanbul Türkiye’deki Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri ve konserleri bu yıl iki günü kapsayacak. 28 Ekim Cumartesi ve 29 Ekim Pazar günleri gerçekleştirilecek etkinliklerde onlarca sanatçı sahne alacak.

Maltepe etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikler için kapılar 12.30’da açılacak.

28 Ekim’de sahneye şu sanatçılar çıkacak:

öfke

Melike Şahin

madrigal

ÖZBİ

Selçuk Balcı

Nova Norda

Toplu İstanbul

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda sahne alacak sanatçılar şöyle:

Zülfü Livaneli

İskender Paydaş ve Orkestrası

Sigara içmek

Kubat

Edis

Sıla

Mazhar Alanson

Erkekler

Sevcan Orhan

İlyun Bürkev

Cümbüş Topluluğu

Ersin Show

BOĞAZ’DA IŞIK GÖSTERİSİ

Türkiye’nin 100 yıldaki başarıları, son teknolojinin kullanıldığı çeşitli dijital sergiler ve üç boyutlu gösterilerle anlatılacak. Boğaz’da 2023 drone ve havai fişek gösterisiyle görsel bir gösteri düzenlenecek. Özel ışık gösterilerinin yapılacağı tarihi mekanlarda 100. Yıl Marşı yankılanacak.

TAKSİM MEYDANA DEV EKRANLAR KURULACAK

İstanbul Taksim Meydanı’nda Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulacak “Geçmişten Geçmişe Türkiye Yüzyılı” sergi alanında, geçmişten günümüze Türkiye Yüzyılı’nın vizyonu interaktif ve teknolojik bir sunumla vatandaşlara sunulacak. su perdeleri, su gösterileri ve üç boyutlu içerik yayınlayan ekranlarla deneyim kazanıyor.

100. YIL MARŞI TARİHİ YERLERDE ÇALINACAK

“Cumhuriyetin Sesi, Cumhuriyetin Rengi” etkinliği Galata Kulesi, Haydarpaşa Garı, Cumhuriyet Müzesi (2. Büyük Millet Meclisi Binası), Etnografya Müzesi, Saat Kulesi, Dolmabahçe Sarayı gibi tarihi mekanlarda gerçekleştirilecek. Bu mekanlarda Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı kutlamaları Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası tarafından icra edilecek. “100. Yıl Marşı”na özel olarak bestelenen “Yıl Marşı”yla birlikte çalınacak.

Alakalı haberler

gomec-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu